Se caută lucruri trăznite!

De azi am o nouă categorie, dedicată celor care caută tot felul de lucruri trăznite pe Google, și care ajung la mine pe blog, cu toate că blogul meu nu prea are legătură cu ce căutau ei, dar încerc să fiu totuși de folos 🙂

Iată câteva căutări recente:

  • schimbarea președintelui de bloc” – vorbiți cu vecinii, mai ales dacă sunteți președintele în cauză.
  • copii trebuie sa aibe aceeasi meserie ca si parintii” – Așa credeam și eu când eram mic, pentru că mama și tata lucrau la aceeași fabrică. Un coleg de al meu a scris în compunere: “Eu vreau să mă fac macaragiu pentru că mama și tata sunt macaragii, iar mama e vânzătoare”.
  • imagini infidelitate flagrant” – ce aveți cu mine?
  • cati ani are delia budeanu” – e foarte nepoliticos să întrebi, dar e sănătos că îți pui problema. Eu cred că e o bunicuță cu dicție bună.
  • elevul comunist” – pe cine faci comunist, bah
  • scoala comunista“- sincer, era mai bună decât asta. Recomand blogul la trecut
  • imagini cu stema pionierilor” – link

Aș vrea să am un euro pentru fiecare căutare de “pantaloni de rapper” care ajunge la mine pe sait.

3 thoughts on “Se caută lucruri trăznite!

  1. Si eu as vrea sa primesc un euro pentru fiecare cautare dupa “Lili”, “Lilisor” sau “Sex 69”. Dar eu n-am adsense asa ca, astept donatii! 😛

  2. Din păcate cravata de pionier era mai banală decât aia (nu era din mătase). Eu am una originală, decând eram pionier. Cămaşa avea epoleţi, dar îmi e mică, logic, şi la pantaloni aveam o curea oribilă pe care am pierdut-o pt că era urâtă şi vroiam să port una adevărată. Mai aveam şi o bască albă cu insignă, dar basca a fost mâncată de molii.. numai insigna o mai am, şi ecusonul “tot înainte”. Nu sunt de vânzare, dar te îndrum spre http://www.igu.ro/latrecut unde poţi vedea cum arată în detaliu, dacă nu ajunge mai pot pune poze.

    Mie nu mi-a plăcut parodia lui cu pionerii… e o chestie cam subţire… şi o găselniţă ieftină de a se relansa. N-a fost nu ştiu ce să fi pionier, era o chestie luată de la ruşi.

Comments are closed.