Despre Tichetul Prieteniei de la Megastar

O chestie care continuă să mă enerveze la emisiunea asta este noua metodă de a “salva” și elimina un concurent, numită “tichetul prieteniei”, sau fă-te frate cu dracu până treci puntea. Totul vrea să pară frumos, și e firesc, când folosești cuvântul prietenie, dar aici e vorba de talent muzical și calitate, nu de alte talente sau defecte, precum gătitul, sforăitul, scărpinatul sau pupatul în fund cur. Faza e în felul următor…

oare publicului care votează i-ar plăcea ca un concurent să câștige concursul de muzică pe prietenia colegilor, sau prin talent? Pentru că MS nu e Big Brother, care, oricum, nu prea am înțeles ce scop avea. La început, concurenții au eliminat un concurent foarte bun – Cristina – alegând să salveze o față mai prietenoasă dar un concurent mai slab, care a fost pe mai departe codașul următoarelor două ediții. Și nu o înțeleg pe Andreea Raicu când îi încurajează pe concurenți ca să nu țină cont de calitățile vocale, ci să aleagă după prietenii, ca și cum asta ar conta sau ar avea vreo importanță. Ce-mi pasă mie care îs prieteni și care nu, sau de ce, cine sforăie, cine spune bancuri, sau cine gătește pentru restu’? Dar cu valoarea cum rămâne? Anul trecut era un sistem mult mai corect, punându-i pe cei doi “eliminați” să pregătească un duet/duel pe data viitoare, din care publicul va vota cine merge mai departe, fiind și moment care se putea transforma dintr-o probă grea într-un avantaj.

4 thoughts on “Despre Tichetul Prieteniei de la Megastar

  1. Fie ca iti place sau nu, tichetul prieteniei tocmai la aia se refera, iar concurentii nu prea iau in considerare calitatile vocale (desi recunoaste ca Alexandra are voce). Da, si mie imi placeau duelurile de anul trecut, dar nu prea avem ce face in privinta lor, decat sa asteptam ultimele editii.

  2. tichetul prieteniei? pe o scara a ideilor proaste de la 1 la 10, 8.5. si pe mine ma deranjeaza ca andreea subliniaza mereu ca nu trebuie se sa tina cont de calitatile vocale cand se voteaza.

  3. 8,5? eu i-aș da nota 5 sau mai rău. E o idee tip Big Brother, și cele două emisiuni nu au nimic în comun.

    Este o mare ironie – tichetul prieteniei, când defapt, concursul este gândit cu un singur câștigător. There can be only one! Acuma nu zic că ei trebuie să se sape unul pe altul, dar pe ultima sută de metri, fiecare se gândește serios la titlu, așadar nu cred că din prietenie vor salva un concurent bun.

  4. 8,5 unde 10 reprezinta apogeul prostiei. oricum o sa fie probabil cum a zis iantzu: castigatorul megastarului va fi un foarte bun prieten…

Comments are closed.