Aventuri cu piraţi în WoW

Inspirat de relatarile lui Maddy din WoW, iată-mă cu un post despre noul meu gnom şi aventurile lui de pirat din Booty Bay (Port Royal din Azeroth). Piesa de rezistenţă a oricărui pirat aspirant este tricornulFirst Mate Hat — care în wow este foarte foarte greu de găsit (piraţii de regulă pleacă pe lumea cealaltă cu tot cu pălărie) şi astfel una în stare bună costă enorm de mult la auction house. Sunt un gnom bogat, deci îmi permit un tricorn care costă de 30 de ori mai mult decât restul ţoalelor de pirat. Poza – după link. Papagalul e bonus din Deadmines şi nu ştie decât injurături goblineşti. Când îi e foame ţipă “Cookieeee” şi când nu-i convine ceva strigă VanCleeeeeef! VanCleeeeeef! Bea rom cu tubul de mithril. Sabia am câştigat-o la cărţi de la un corsar ameţit de snuff. Ce-i snuff? Ceva pentru sniff, adică se trage pe nas, dar trebuie să ai nas de pirat!

pirate gnome

A fost greu să găsesc cizme pentru mărimea mea, pentru că am numărul 29 la picior când e umflat. Toţi piraţii poartă 46, dar noroc cu gnomish engineering şi că există gnomish shink ray. Cu câteva modificări la gizmopolaritatea girocromatromului am făcut permanent (cred) efectul shrink ray şi am adus monstroasele cizme de 46 la mărimea mea. Gnomish engineering FTW.

Aventurile mele de beţivan fioros şi crud nu se opresc în Booty Bay, pentru că un pirat nelegiuit ca mine are o groază de munci cinstite de făcut – să car piesele unui goblin, să fac rost de snuff, să plimb scrisori din Shimmring Flats în Booty Bay, să aduc dinţi de panteră fără panteră, să car din nou piesele unui goblin…. Dar cu aurul cum rămâne? Snuff… asta e tot ce primesc… sniff…

2 thoughts on “Aventuri cu piraţi în WoW

  1. haha ce tare iti arata gnomul. pimpin` ce mai. cand am facut questul cu Snuff m`am gandit ce aiurea ar fi sa dea vre`un copil search in google pe asa ceva, sa`i sara in ochi doar site`uri cu executii, crime si alte home made tortures.
    pot si eu crafta first mate hat, am facut una pt. un prieten dar nu`mi place feralas si farmatul de pene.

  2. Nu, tu te referi la Admiral’s Hat pe care pot sa o fac cu gnomu’ numai că el e level 35 acuma, iar pălăria de amiral e level 46 parcă. First Mate Hat are droprate de epic, şi nu este blueprint de tailoring pt ea.

Comments are closed.