Semifinala Megastar 2008

Pe scurt – mi-au plăcut Florin și Oana, dar de abea așteptam deznodământul. Am impresia că juriul le caută deja nod în papură, pentru că unele comentarii au fost pe lângă sau cel puțin eu n-am înțeles ce era constructiv în remarcile lor.

Cel mai mult mi-a plăcut momentul Florin/Oana cu “Something Stupid” care a sunat minunat. Florin are o voce grozavă, sper să câștige concursul și contractul cu Universal. Vroiam o finală Oana – Florin, dar n-a fost să fie, publicul n-a plăcut-o destul.

Am observat că cei care plâng la sfârșit, când sunt eliminați, sunt cei care vin din orașele tăcute, gri și mohorâte ale României, acolo unde oamenii au pierdut demult speranța și unde nu se întâmplă niciodată nimic. Este de înțeles, când vi dintr-o zonă gri și tristă direct în lumina reflectoarelor, având cei mai buni profesioniști lângă tine să crezi că l-ai prins pe D-zeu de picioare, iar când concursul se termină pentru tine, să realizezi că defapt, într-un fel, ai visat și că trebuie să te trezești la realitate în orașul tău gri și etern amorțit, unde nu ai nici un viitor. Cred că de asta îmi pare rău de Tavi, Oana sau Alexandra.. Ce viitor poți avea în Corabia, Cernavodă sau Moinești, mai ales ca artist?

2 thoughts on “Semifinala Megastar 2008

  1. :)) Nu e chiar asa tragic la Cernavoda, pentru numele cerului. C-ta e la 1, 5 h de mers cu busul. 😛

  2. si mie imi pare rau pt Tavi! sper sa nu renunte! sper sa-l fi vazut cine trebuie!

Comments are closed.