Stories of World of Warcraft

De azi mă alătur unui proiect care îmi place — Stories of WoW — început de Jen şi Patricus. Evident este despre World of Warcraft, şi ideea e să povestim sau să născocim lucruri cât mai interesante şi haioase despre această fascinantă lume fantasy în care peste 10 milioane de oameni îşi petrec poate prea mult timp 🙂

Prima poveste cu care contribui se numeşte “Stealing The Flame” şi este despre aventura novicelui mag Mandigal în îndepărtatele ţinuturi din Kalimdor. Deocamdată puteţi citi numai prima parte, iar a doua urmează cât de curând. Deja s-au adunat mai mulţi colaboratori, printre care şi Maddy, care scrie în mod regulat despre WoW.

6 thoughts on “Stories of World of Warcraft

  1. scrie, ca si eu voi pregati turul Undercity (bleah, nu degeaba l`am lasat ultimul)-i hate that city! dar e unul din cele mai interesante asa ca va fi un tur fain, ca si silvermoon.
    orgrimmar e cam boring, la fel si thunderbluff.
    presupun ca o sa ma fortez sa scriu ceva interesant si de darnassus, locul ala e de o plictiseala crancena!

  2. Hmm.. as scrie si eu despre Undercity, dar mai bine te las pe tine. Ma gandeam sa iti propun ca sa scriem un fel de poveste a avatarului nostru, in stil roleplay. Ce zici?

  3. trebuie sa ma gandesc la ceva background story. numai la troll`ul low lvl cu care am facut cele 3 orase i`am construit cat de cat o personalitate.
    daca vrei hai stabilim o zi in weekend si iti creezi un personaj la mine pe server si mergem in undercity si facem prezentarea impreuna, orasul ala chiar ca are multe de oferit.

  4. Wow ce idee faina… lasa ca dau eu de tine, cred ca sambata e OK. Poti veni pe Alonsus, eu am un level 5 tauren 🙂 cu 3 gold din contrabanda la goblin auction house

Comments are closed.