Mă cenzurează teh blogfather

Printre alte bloguri, îl citesc citeam și pe cel al lui Zoso. Mai nou am observat că îmi cenzurează comentariile, și după ce cu greu mi-am amitit ce naiba am scris eu pe alte bloguri despre el, mi-am amitit și am găsit motivul [link]… mă rog, o chestie neesențială după părerea mea, dar se pare că el e foarte sensibil la păreri diferite de cele pe care le agrează. După o vizită pe blogul meu, mă face cocălar de 2 lei. Hmm… ce să zic, fiecare cu părerile lui.

9 thoughts on “Mă cenzurează teh blogfather

  1. Vezi-ţi tu di treaba. Di-asta nu poţi să dormi noapcea? Faşi omu’ şe vrea pi blăgu’ lui.
    In fine, cu gusturile oamenilor nu te pui şi nici cu raţionamentele după care fac judecăţi. Uneori, sunt de neînţeles, dar asta este.

  2. blogul lui, parerile lui, nu trebuie sa te enervezi, desi eu nu prea vad sursa conflictului.
    mie`mi place blogul lui, chestii scurte si la obiect, e un talent sa poti insuma in 3-4 fraze ce ar scrie altii in 2 pagini.

  3. Nu cred ca ii contesta cineva talentul de a fi succint pe anumite subiecte si nici alte realizari, problema mea in ceea ce-l priveste se refera strict la atitudine. Cine-i el ca sa ma faca pe mine “cocalar de 2 lei” si sa ii trateze pe cei care au alta parere ca el drept idioti, pizde proaste sau cocalari?

  4. Cred ca nu ma insel, nu te-a mai facut nimeni cocalar pana acum, nu-i asa? 🙂 Acuma ai si experienta asta inedita la cv :D. Lasa, tu sa fii sanatos!

  5. daca atatea persoane cred ca tu nu esti cocalar de 2 lei (eu fiind una din ele) si o singura persoana zice asa din impusul de moment, atunci pe cine crezi? 🙂

Comments are closed.