Morala CFR Cluj

Rezultat istoric, CFR Cluj – Chelsea Londra 0-0. Cu toate ca nu sunt fan CFR si nici un impatimit al fotbalului, ce m-a impresionat totusi? Faptul ca m-am uitat uluit fara a-mi vine a crede, ca o echipa romaneasca de fotbal poate juca la acelasi nivel cu cel mai bogat club din lume. Nu s-a jucat acel joc haotic si defensiv cu care amatorii de fotbal s-au obisnuit in Romania, am vazut daruire, tenacitate, incisivitate chiar si in minutul 90.

Morala – uite dom’ne ca se poate si la noi, daca ai mentalitatea potrivita si construiesti pe principii moderne. Ma bucur ca o echipa romaneasca demonstreaza ca se poate si altceva, pentru ca ne obisnuisem cu aceleasi tactici si metode batranesti, fara orizont, pe care le mai vedem la nationala. Degeaba are Steaua blazon si glorie daca nu face ceea ce trebuie cu prezentul. In lumea buna nu poti castiga prin scandal. CFR a venit din liga a III-a daca nu ma insel, fara mare zarva si fara vanitate, iar in cativa ani a ajuns sa aibe sanse reale de a juca in optimile ligii campionilor, la masa celor mai bogati si puternici. Imi place cand vad asta, pentru ca ma fascineaza cei care reusesc sa isi depaseasca conditia, iar sportul este unul din mijloacele cele mai spectaculoase prin care poti face asta.

2 thoughts on “Morala CFR Cluj

  1. am ascultat meciul doar, ca ma jucam WOW. sa vedem ce face CFR`ul in continuare, bafta lor, ca au demonstrat ca stiu sa joace si merita sa castige.

Comments are closed.