O poza de Halloween

Hallow’s End picSe da un gnom, un dovleac, (defapt mai multi) si un dovleac sinistru si sprinten care alearga “flamand” dupa gnom (Sinister Squashling). E Halloween imi place. As vrea sa ma duc maine la lucru cu un dovleac din asta pe cap. Poate imi dau niste zile libere ;))

Daca sunteti cuminti va zic si o poveste cu dovleci.

9 thoughts on “O poza de Halloween

  1. haha triplu dovleac 🙂
    am pus si eu azi niste screenshoturi de sapt. asta pe blog.
    acuma a dat mania cu achievements in mine, am fugit in tot azeroth`ul sa fac “Well read” si low lvl instances. tu cum stai cu achievements, te`au prins ?
    b00 tot n`am mountul de la HH 🙁

  2. am peste 2000 de puncte, fara pvp (cu mici exceptii) si instantele din BC

    Am parcurs cam jumatate din Well Read.. sau mai mult.

    Eu m-am luptat cu Headless Horseman in fiecare zi decand a inceput eventul si niciodata nu ne-a picat calul, de regula il faceam de 6-7 ori de ne -a venit acru. Il puteam face cu 3 oameni, asa ca azi am dus gnoama mea warrior de level 28 si a primit achievement “Bring me the head of… oh, wait” :)) Inchipuie-ti ca am cu ea toate achievements de Hallow’s End, minus acel rahat de dovleac (hallowed helm). Am alergat prin tot Azeroth si Outland la level 30 ca sa completez tot.. si daca as avea si aia, as avea titlul ala la level 31 cat is acuma… ar fi fost prea fain! Si cand ma gandesc ca am dovleacul ala inutil cu bankeru’ 🙁

  3. impresionant, outlands la lvl 31. ai fost sumonat in orase sau ai reusit sa mergi pe jos (corpse-run) sa`ti iei flight points?
    eu am toate achievements de halloween exceptand cea cu colectionatul tuturor mastilor (care oricum va fi scos). helmul il dadeau si innkeeperii in treat bags, prietenul meu si altii din guild asa l`au capatat.
    well read l`am facut pe tot super simplu, cartile sunt in strat, scholo, SM library, SW library, IF hall of explorers, una in eastvale logging camp, una in darnassus trader`s terrace, duskwood (inn), BB si westfall.
    azi vreau sa fac si BRD si sucky temple ca sa am classic dungeonmaster.
    eu am 1900 si ceva puncte pe druid dar pe warrior am reputatiile dinainte de BC si mai multe feats of strength, daca as putea combina personajele as iesi bine. am unu in guild cu 272 achievements yay.

  4. Cea mai grea zona a fost Blade’s Edge … pt ca acolo chiar nu ai cum sa treci, te ataca paianjenii aia din stealth si nu stii dc ai murit. Am angajat un paladin pt 25 g / destinatie (flight path) si am rezolvat cu el Evergroove si Area 52. De acolo m-a dus pe gratis pana in Stormspire, dar era usor.
    Greu a fost Allerian Stronghold, dar m-a ajutat un prieten paladin. In rest a fost mai usor decat crezi

  5. Mai primesti co-autori / comentatori la materialele WOW related? din 17-18 noiembrie ma apuc din nou 😀 si na, daca primesti, vin cu deathknight in intampinare 😀 ca am inteles ca acuma daca pe un cont de bizz ai peste level 55, poti sa-ti faci deathknight pe orice realm 😀 testat de un coleg de la birou 😀 deci… poate reusim de punem si de-o rubrica, de-un comicbook ceva 😉 ce zici?

  6. @Raka — da, sigur, poate ne ajuți să reînviem Stories of WoW. Vezi și la Maddy (la mine în blogroll) și ea scrie despre WoW.
    Dar de ce DK… așa nu-mi place clasa aia…

  7. Pingback: A trecut și Halloween

Comments are closed.