Din nou la trecut

Iata ca niciodata nu e prea tarziu si unul din proiectele pe care le indragesc foarte mult si la care am colaborat mai demult, blogul “la trecut” al lui igu, revine cu o sumedenie de materiale noi intr-o forma imbunatatita ce promite multe surprize placute si tot felul de amintiri despre lucruri parca uitate pentru totdeauna.

Pionieri si soimi ai patriei

Sa ne amintim cum era pe atunci sa fi copil, soimii patriei sau pionieri…

4 thoughts on “Din nou la trecut

  1. cool,n`am stiu ca ai colaborat la blogul ala. laTrecut a fost unul din primele bloguri pe care le`am vizitat si l`am citit atunci cap-coada aducandu`mi aminte de jocuri, jucarii si alte obiecte din acea perioada.

  2. Sunt multe posturi (majoritatea mai vechi) cu materialele mele, defapt scrie la autor. Igu a avut o idee geniala si este meritul lui 99%. Mi-a placut ca la scurt timp dupa ce postasem lucrurile alea acolo au inceput sa circule pe net pps-uri cu va mai amintiti cu pozele mele si ale celorlalti colaboratori. Un vecin mi-a trimis forward la un mesaj din asta ca sa ii spun ca matricola din poza era a mea :))

    Deasemenea cosul de alimentara a aparut in Catavencu si Cotidianul, parca… iar ratoiul Donald in FHM ;)) Am primit oferte serioase pt masca de gaze si alte chestii!

    Pt curiosi, nu vand masca de gaze si nici ratoiul!

  3. ar trebui sa vad si eu acasa ce relicve mai am. un lucru sigur il am: penarul de tabla :)) si colectia mea de figurine de plastic.

Comments are closed.