Un gnom pentru fiecare

Elder Spekkio and his mirror images

Si iata cum dupa multe peripetii, precum cea a domnului Floppy, un iepure viteaz din Grizzly Hills, gnomul Spekkio a crescut in vitejie pana la nivelul 80. Acest nivel aduce o serie de beneficii precum vraja numita mirror image. Mai precis, un gnom il plimba pe yeti, unul gateste, altul face pantofii si asa merge treaba mai bine pe la casa gnomului, acum Elder cu haine in regula. Dar lucrurile nu sunt asa de roz precum pietrele din Dalaran. La curtea regelui Lich se petrec lucruri necurate si toti eroii, cu mic cu mare, sunt chemati la arme. Un gnom poate numara pe cele cinci patru degete de la o mana (gnomii au patru degete) lucrurile de care se tem cu adevarat, capul de lista fiind defectarea telecomenzii universale, conform unui studiu recent din The Gnomish Inventor. Deci cine se teme de Lich King? Cu siguranta nu acest gnom!

Spekkio on a storm giant

2 thoughts on “Un gnom pentru fiecare

  1. felicitari pentru level 80! si cu un gnom. nu as putea juca cu gnomi, dwarfi sau undeads :p ma distreaza cand stau cu yeti`ul si vine cate un gnom si se pune fix langa yeti sa se masoare.

  2. asa ziceam si eu pana mi-am facut un avatar gnom, si abia dupa aceea am realizat cat e de distractiv, mai ales o clasa melee, gen warrior (eu am o gnoama warrior). Trebuie sa incerci un alt, e f haios. Imi pare rau ca nu mi-am facut de la inceput un gnom, pt ca intre timp m-am atasat prea mult de personajul principal ca sa mai schimb care din ele imi e main.

Comments are closed.