Blogmeet 18

Ce repede a trecut o lună! Ieri a fost ultima dumincă din lună, deci deja consacrata ziuă de întâlnire a blogherilor timișoreni. Deşi întâlnirea începe la 16:00, mai toată lumea vine după 17 … Eu am întârziat 30 de minute şi am găsit 2 sau 3 blogheri. Richie e mereu primul. Apoi a venit Dojo, vorbăreaţă ca de obicei şi cu limbajul colorat. Dojo e genul de persoană care trece cu calm direct la subiect şi îmi imaginez că taie trandafirii cu katana.

Apoi a venit Tomata, cu o ţinută neaşteptat de sexy cu care am vorbit de plase de ţânţari şi John Lee Hooker (există o legătură dacă o căutaţi). Ei îi dedic următoarea piesă. Persoanele care nu vor să audă cum cântă Hooker cu Satana să închidă calculatorul!

Dora a venit ca de obicei cu alaiul ei de elfi, alunecând pe o rază, dar de data asta n-am mai vorbit de Gondor şi orci, dar, la o ceaşcă de capucino vienez (de la pub-ul irlandez), am analizat un gadget numit Poken (?), un fel de apendice al dependenţilor de reţele de socializare. Ştiţi voi, hi5, facebook, twitter… N-am înţeles exact ce face Pokenul ăsta, dar am observat că atunci când Dora l-a atins pe al ei de cel al lui Dan (deceblog), al ei s-a făcut verde, în schimb cu al altora s-a făcut roşu. Deci e un fel de horoscop, dacă e verde, te poţi combina, cred.

Mai încolo a sosit și Nebuloasa într-o ținută alb negru chic care mi-a atras atenția (ca de obicei). Mi s-a părut că și parfumul era alb negru. Apoi atmosfera a devenit tot mai gălăgioasă, până când Nebuloasa a luat blogherițele la o plimbare nu știu unde. Înainte să plec l-am remarcat pe un tânăr blogher care a comandat o halbă uriașă de bere ce ar fi intimidat și un englez bețiv. Un om hotărât cu ambiții clare!

Nu știu la cine a rămas lista, poate reveniți cu un link. Salutări și succes la blogul săptămânii!

7 thoughts on “Blogmeet 18

  1. @Dora – se cheama incompatibil

    @Tomata – voi cu fixurile voastre. Ca şi cu părul 🙂

  2. Eu zic sa vi data viitoare, primim si aradeni. Se tine mereu in ultima duminica din luna. De regula la Irish Pub, langa tribunal.

  3. Cum se zice când faci o asociere între culori și alte simțuri… sinestezie? Mie mi s-a părut alb negru.. cam așa ca banerul din dreapta sus..

Comments are closed.