Şi ce dacă au murit?

Discuţie ieri în Piaţa Operei între o doamnă simpatizantă PSD şi un domn revoltat de manifestările electorale ale “alianţei bunului simţ”:

-Manifestăm unde vrem..
[..]
-Aici au murit oameni doamnă!
-Şi ce dacă au murit?! Şi ce dacă?
-Au murit oameni..
-E, o murit, c-or fost proşti! Proşti, aia n-o fost revoluţie!

Cu aşa simpatizanţi nu poţi face nici o “reconciliere istorică”, cum spunea dl. Geoană. Să nu se mire aceşti nesimţiţi că au fost huiduiţi şi că pe chestia asta Timişoara îi va urî şi mai tare pe cei care îşi bat joc de morţii de la revoluţie.

9 thoughts on “Şi ce dacă au murit?

  1. buna ziua
    si eu sint nervos rau pe ei; i-as stringe de git

    uite, un exemplu micut: vad ca si pe site-ul tau apare reclama adwords cu ‘ziua mortii tale’ – ceva test prin care cica iti poti calcula data mortii; aparea si pe google/youtube zillele trecute cind cautai ‘basescu’ sau ‘traian basescu’; is incredibil de jegosi

    pe de alta parte, am scos in evidenta citatele care cheama la moderatie in privinta protestelor pentru ca mi-e teama de felul in care pot fi utilizate de televiziuni reactiile emotionale; si mi-e teama de deturnari care pot face mult rau acum dat fiind ca lucrurile par pe muchie…

  2. Mai, exemplul tau mi se pare ca n-are nicio relevanta whatsoever.

    Ca femeia era cu PSD-ul, asta nu inseamna nimic. La fel de nesimtiti pot fi si sustinatorii PD-L, si cei PNL, si cei UDMR, si cei PNG, si aici n-ai cum sa ma contrazici.

    Ca s-a intamplat sa auzi tu fix o simpatizanta PSD si sa mai si scrii despre asta de parca n-au fost simpatizanti PD-L acolo (membrii PD-L notorii) e… foarte partinitor. Ca sa nu zic ipocrit.

    Esti anti-Geoana, da? Nu mai intreb daca esti pro-Basescu, nici nu conteaza. De ce nu scrii despre asta fara sa cauti motive pentru a-ti justifica intaratarea selectiva?

    Pentru ca, la urma urmei, taraboiul mare n-a fost cauzat de aia care erau prezenti acolo pentru alianta PSD-PNL-si eu mai stiu cine; ci de ceilalti.

  3. Daca mi te adresezi mie Cami, problema nu e de a fi pro-basescu aici, ci de a arata un tip de mentalitate. Pentru multi revolutia nu mai inseamna nimic, nici mineriada, pentru ca fie nu au apucat-o, ca cei de 20 de ani, fie nu inteleg despre ce e vorba.

    Banuiesc ca nu ai fost in piata, si ai vazut doar huliganii transmisi de realitatea.. majoritatea nu aveau nici o treaba cu Basescu, defapt nu s-a strigat pt basescu nici o clipa, oamenii au strigat anti-comunism, iar pt ca Geoana face parte din partidul care a huiduit condamnarea comunismului in parlament, si nici macar el personal nu l-a condamnat, a fost tratat ca un comunist. Nu ne-a adus nimeni acolo, ba dimpotriva, m-a scos realitatea tv din casa care ma enerva ca sunt huligani in piata operei. Nu poti sa numesti revolutionarii huligani cat ai fi tu de simpatizant Geoana sau orice alt candidat. Acolo erau o multime de revolutionari!

    Geoana nu ar fi un candidat rau daca nu ar fi sustinut de acei grei din PSD cu trecut atat de rosu, ca si el dealtfel, fiu de general de securitate. Multi nu mai vor sa ii vada fata lui Base, si ii inteleg, dar decat cenzura si manipulare 5 ani, de tip Voronin pe care incepem sa o vedem la moguliziuni si tvr, mai bine cu Base, si asta pt ca n-avem alta varianta.

    Intaratarea mea selectiva e fata de comunisti si paracomunisti care fac vizite suspecte la Moscova in campania electorala.

    A si inca ceva. Daca Geoana ar incerca sa castige barbateste, cinstit, si nu prin minciuni si trucaje, ar fi un candidat mult mai nobil in ochii mei. Geoana trebuie sa iasa votat de romani pe cinstite, pe programe si solutii, nu pe trucajele lui Patriciu. Asta ma dezgusta la ei. O alta problema e ca Romania are nevoie de o guvernare de dreapta si nu de stanga pt ca suntem la fundul sacului si nu sunt bani pentru populisme.

  4. Nu stiu cine e aceasta Camelie…dar pacat de numele ei…o sa-i spun Trandafira Rosu si nu mai imi comsum energia sa spun ceva…spune si singura

Comments are closed.