Nu vrei să mergi la vot? Citește asta

Eu îndemn pe toată lumea ca să meargă duminică la vot, indiferent de preferințe și de cât de dezamăgit este de cei doi candidați la prezidențiale. Cuvântul cheie este responsabilitate. Arată că măcar odată la 5 ani poți fi responsabil atât față de tine cât și față de ceilalți, mai ales față de cei care nu pot încă vota, adică copiii, cei care vor culege roadele algerii tale peste cinci sau zece ani de acum încolo.

Următorul comentariu mi se pare esența a tot ce aș fi putut spune despre acest subiect:

Sincer, eu mă simt oribil că am putut fi atât de cretin încât am ieșit în 16 decembrie pe stradă … pentru că azi, după 20 de ani, să citesc că mulți nu au nici măcar curajul să-și asume o alegere. Chiar dacă am avut mereu de ales între 2 rele, ideea e sa alegi … să faci ceva și să-ți asumi răspunderea de a fi cetățean liber a unei țări libere, nu doar să urli după drepturi și să întinzi mâna. Prost am fost eu că mi-am riscat propria viață și viața familiei … pentru ca “intelighenția” din Romania să spună azi “eu nu mă murdaresc pe mâini, nu votez pentru că nici unul nu merită ‘efortul meu’ de a ștampila o hârtie”. Bine că efortul altora s-a meritat pentru voi (INTJ, comentator pe blogul Tomatei)

Și acum, hai la vot.

3 thoughts on “Nu vrei să mergi la vot? Citește asta

  1. Baai, tot de moaca lui Iliescu ma lovesc cand intru la tine. :)))

    Io merg maine la vot cu foarte mare interes. Abia astept sa vad rezultatele.

  2. comentatorul ala are multa dreptate, oricum am votat si in turul1, logic ca ma duc si maine.

  3. Cu Base’ a fost semi-nasol, dar presimt ca cu Geoana va fi nasol de tot. Cine stie, daca e de vot.. vedem maine seara ce se petrece 🙂

Comments are closed.