Crăciun 2006

Sharing Xmas
Astăzi este o zi ca oricare alta, cu excepţia faptului că se ascultă colinde şi vine moş Crăciun. Mă bucur pentru cei care trăiesc un Crăciun ca în filmele romantice, sau ca în ilustraţiile poştale cu satul acoperit de zăpadă şi de linişte deranjată doar de zurgălăi. E frumos, ar trebui să fie minunat pentru toată lumea, dar tocmai pentru că “ştim” că azi trebuie să fie o zi minunată şi plină de bucurii, ne agităm prea tare şi ne-o stricăm. Cel mai minunat lucru de Crăciun e surpriza… iar dacă îţi prepari surprizele şi îţi regizezi bucuria, e firesc să fi dezamăgit şi să trăieşti un scurt sentiment de nostalgie, al unui Crăciun imaginat, frumos, de vis.

De Crăciun vă doresc să îşi amintească toţi prietenii de voi, să aveţi parte de clipe de linişte, bucurie şi acel sentiment minunat de împlinire, pe care îl avem când ne reuşeşte tot ce ne-am propus.

Crăciun Fericit!

4 thoughts on “Crăciun 2006

  1. Chiar dragut….la inceput….deoarece sfarsitul a fost cam ciudat si nu am inteles ce vroiai sa zici defapt….eh, oricum, inceputul a fost frumos.

Comments are closed.