Concurs de înot online

Drowned bloodelf priests near Quel’Danas

Pentru mine fiecare patch de World of Warcraft e ca un update de messenger pentru împătimiţii de chat. Trebuie să văd ce este înainte să apară oficial, iar asta se poate face pe serverul de test, numit PTR, unde doar o fracţiune din toată Europa apucă o înscriere.

De data asta, s-a introdus printre altele o nouă zonă – o insulă – neaccesibilă pentru începători. Numai că Blizzard a încurcat ceva rău de tot, şi nimeni nu şi-a mai văzut personajul de level 70 pe PTR, fiecare fiind nevoit să creeze un personaj nou de level 1, pentru a vedea ce e nou.

Şi aşa, toţi s-au aruncat înot către misterioasa insula Quel’Danas (Sunwell) găsindu-şi sfârşitul în apele prea adânci şi reci ale mării nordului. Chelul din prim plan eram eu, după scena “finding Nemo” take #5, iar restul erau figuranţii 🙂

Total carnage on Quel’Danas Isle

Many blood elf priests have been harmed during the making of these screenshots!

3 thoughts on “Concurs de înot online

  1. ce rupere a fost acolo! nu se sacada rau imaginea? mie mi se sacadeaza acuma in quel`danas ca e mult respawn, multe personaje, npc`uri…

  2. Era destul de sacadat, mult lagg… mai ales la proba de înot! Oricum nu puteai trece, mai târziu Blizzard a pus un zid invizibil.

  3. un mmo mai altfe e
    9 Dragons care a fost lansat şi în limba română. Linkul direct către site-ul în limba română este http://9dragons.acclaim.com/romanian/. Doritorii pot vedea acolo cateva clipuri cu trailere şi gameplay, au posibilitatea de a descărca clientul pentru joc şi link direct la secţiunea în limba română a forumului.

Comments are closed.