Petiţie anti caterincă

Am auzit că circula o petiţie pentru îndepărtarea lui Mircea Badea de la Antene, datorită emisiunii sale. Îmi vine să râd de iniţiativa asta, deşi nu sunt printre fanii emisiunii lui. Mai demult comentam împotriva lui pe alt blog, fapt ce mi-a adus nişte înjurături greu de imaginat la mine pe blog, de la un IP din Antena. M.B. n-are decât să continue să practice modul său de a face emisiuni, şi anume caterincă bucureşteană, pentru că eu nu am să ma uit.

Emisiunea sa nu are nici o legătură cu revista presei, care este doar un pretext pentru pamflet. Faptul că înjură pe unii şi că e atat de dur este singurul motiv pentru care lumea se uită la emisiune, inclusiv cei care nu îl plac.

2 thoughts on “Petiţie anti caterincă

  1. LOL, de unde stii tu ca e singurul motiv? :))
    Nu vreau acum sa incep o polemica pe tema asta, dar chiar imi place si ma uit pt. cu totul altceva.
    Peace, man. 🙂

  2. Ba chiar mă interesează motivele celelalte pt care se uită lumea… pt că eu nu îl pot urmări la cât de jos se poate coborî pentru un realizator TV.

    De multe ori instigă la violenţă în emisiune, adesea folosind exemple personale şi nu odată a îndemnat pe alţii să ignore legea şi să îşi facă singuri dreptate. Badea a coborât foarte mult nivelul emisiunii, şi din mai multe motive nici măcar amuzant nu îl mai găsesc. Pe de altă parte, este total aservit politicii antiprezidenţiale pe care o face pe faţă trustul lui Voiculescu, iar comentariile lui sunt cât se poate de previzibile.

    Probabil te uiti şi la Gâdea şi omul cu laptopul 🙂

Comments are closed.