Azi e ziua indragostitilor

Mie nu mi-a placut sarbatoarea asta niciodata prea mult pentru ca e ca un fel de santaj sentimental. Trebuie sa te simti si sa faci ceva, ca daca nu, e bai. Ca barbat trebuie sa ai initiativa si sa faci primul pas. De ziua femeii e simplu, niste flori + un parfum ceva si ai scapat, daca e obligatie. Bineinteles, trebuie sa fi si original, iar uneori n-am chef, asa cum n-am chef sa ma scol dimineata. Multe fete zic ca nu le trebuie nimic de Valentin, dar nu e bine sa le crezi pentru ca ele isi doresc oricum sa fie surprinse, admirate si apreciate, mai ales intr-o zi din asta. Femeile sunt mai invidioase ca barbatii si se simt mai usor neglijate, mai ales daca prietena cea mai buna a fost tratata ca o printesa de ziua roz, iar ea nu. La polul opus regasim barbatul care isi baga picioarele in inimioarele roz si pleaca la 4 dimineata la pescuit, ca sa vina seara acasa cu o față victorioasa si un peste cumparat de la hipermarket (scuza e ca el face pescuit sportiv, nu ca habar-n-are sa prinda peste).

Mai exista genul de comentariu care spune ca ziua asta e o ipocrizie pentru ca azi trebuie sa iti arati iubirea, ca si cum ar trebui dedicata o zi pentru ceva care faci in continuu. Nu cred ca e asa, e doar o zi mai cu mot, la fel ca si opt martie cand majoritatea femeilor au liber si primesc cadouri. Doar nu sunt femei doar o zi pe an, nu? Din pacate societatea de azi este bazata pe vanzari, si orice lucru este exploatat ca un pretext de a scoate bani. De asta multe sarbatori capata un invelis din plastic si ajung sa ne repugne.

*  *  *

Ieri m-am distrat teribil  cu Aki si Bogdan aka Kleen, caruia i-am “furat” nevasta pentru putin timp 🙂

Kleen pink fireworks (t)   Spekkio si Aki (thumbnail)
Degeaba arunca el cu artificii roz, acest elf e de temut, spaima gnomilor cu basca sau fara basca. Nu sariti cu el din Dalaran ca nu are parasuta  😀

Spekkio the Love Fool (t)

/wave Maddy

2 thoughts on “Azi e ziua indragostitilor

Comments are closed.