Blogmeet TM numarul 14

Am fost si eu la intalnirea blogherilor timisoreni, recunosc, mai mult din curiozitate decat de altceva, dar acum de abea astept sa particip la numarul 15. Daca nu era Tomata cu scufita nu as fi stiut de blogmeet, desi tot imi propun sa urmaresc mai multe bloguri, mai ales “locale”.

Impresii

Sincer, eu ma asteptam sa gasesc 3-4 blogheri fitosi la o masa discutand despre virale, CSS, SEO si barfindu-l pe Zoso. In schimb, prin galagia si fumul din bar am gasit o ceata zgomotoasa si vesela de blogheri, vorbind despre orice inafara dede wordpress si bloguri. Nu cunosteam pe nimeni, in afara de Dan (deceblog), cu care ma mai intalnisem de cateva ori in trecut. Dar Dan a venit ceva mai tarziu, asa ca am ciulit urechile si in final am ajuns la masa unde trebuie, unde am gasit-o pe Dojo stand la o masa lunga, ca presedinta unei comisii pe judet. Am facut cunostinta cu toti, dar era ciudat, pentru ca nici un nume nu-mi spunea nimic, deoarece toti ne-am prezentat pe numele noastre reale – Gheorghe, Ioana, Ramona, Oana, samd 🙂 Data viitoare trebuie neaparat sa venim cu ecusoane sau tricouri personalizate!

Este destul de ciudat sa cunosti oameni pe care “ii stii” in prealabil din mediul online. Asta pentru ca vand-nevrand avem personalitati diferite in online si in realitate. Pe internet esti un pseudonim si iti asumi o anumita atitudine ce deriva din felul tau de a scrie sau din genul blogului pe care il ai. Adesea oameni incisivi online sunt timizi sau foarte calmi in realitate, ceea ce ma deruteaza.

Blogheri

Am remarcat totusi ca fetele au un stil mai responsabil cu care abordeaza bloghingul, in sensul ca sunt preocupate de teme mai precise si mai importante decat baietii, cum ar fi sarcina sau educatia sexuala. Din cate inteleg exista un mare interes pe net din partea fetelor de liceu in legatura cu problemele astea si ma intreb ce naiba se mai face la scoala in anul 2009, daca asa multe fete incearca sa se informeze de pe net despre sex. Cred ca suntem inca foarte inapoiati ca mentalitate, mai ales cei din invatamant, ca sa nu mai spun ca si religia creaza o sumedenie de subiecte tabu si frica, mai ales la copii, care sunt influentabili.

Chiar nu stiu de ce in toate localurile trebuie sa urle muzica. Cica s-a dat o lege care interzice fumatul in localuri, dar ca o confirmare a faptului ca locuim in Romania, acolo era un fum necrutator, ce-mi amintea de furnalele industriei comuniste. Noroc cu jocul de darts care m-a prins. Cel mai fain e cand nu stii jocul si joci pentru prima oara, asa ca mine. Am dat 2x bullseye intr-o runda, dar tot nu intelegeam unde trebuie sa dau ca sa fac puncte multe. Noroc cu Dojo care a castigat pentru noi si ne-a dat clasa. Jocul asta mi-a amintit de personajul meu din WoW care are skill maxim la aruncat. Deh… trebuie sa ma lucrez IRL.

Alte detalii si poze la tomata pe blog 😛

12 thoughts on “Blogmeet TM numarul 14

  1. Hehe, ma bucur ca ti-a placut si ca ai venit pana la urma. Cam la ce te asteptai tu se asteapta toti inainte sa ajunga acolo. 😛
    Sa nu mai lipsesti de la urmatoarele. 🙂

  2. deci te-a deranjat muzica ;)) Sorry man, noi pt aia mergem acolo, tonomatul minune. Numa eu am pus vreo 15 piese. oricum galagie e in fiecare bar. Problema cu fumu e insa cea mai stringenta…mai ales ca s-au declarat bar de fumatori. Trist.. ne vedem la a 15-a.

  3. @richie: nu m-au deranjat piesele puse, ci volumul muzicii… e prea tare, am venit sa ma intretin cu blogheri nu sa urlu la ei. Muzica poate fi data mai incet, nu? Unele piese chiar erau pe gustul meu.

  4. ma bucur ca ti-am trezit interesul.. si multumesc pentru link.
    socializarea presupune si acceptarea viciilor celorlalti…
    spor la bloggereala!

  5. Tare asta cu socializarea. =))
    Pana la urma chiar asa e, cu legea?

  6. m`am uitat la tomata la poze, stiu pe nebuloasa si pe ‘de ce’. nu pot ghici care esti tu din pozele alea.

Comments are closed.