Astenie

plictiseala de primavaraIn ultima vreme n-am mai scris decat rar si vizitele mi-au scazut la jumatate. E firesc. Poate sunt intr-o pana de inspiratie, dar totusi nu sunt deloc intr-o criza de idei. E o perioada frumoasa a anului cand ziua e lunga, vremea placuta, dar preturile mari si veniturile in scadere. Toata lumea scrie sau vorbeste de criza, si asta m-a plictisit teribil.

Pe langa orele cand mai joc wow, am redescoperit placerea cu care ma uitam pe vremuri la Star Trek si alte filme SF. De curand mi-am luat un abonament mai bun, cu DVR, si ma uit la AXN-SciFi la Star Trek seria originala, cu cpt. Kirk, Spock si dr. McCoy. E o incantare si o alternativa la asa-zis-ul SF modern, umplut la refuz cu actiune si efecte.

In curand voi pune o noua galerie on-line, de data asta interactiva, cu ultimele mele desene (nu demult mi-am luat un sevalet).

Din evenimentele recente, comentez pe scurt:

  • Principele Duda, candidat la presidentie – pentru mine e o antiteza, cum un reprezentant al monarhiei sa candideze la o functie de presedinte? Si o alta chestie pe care nu o inteleg la unii candidati – de ce vor sa fie direct presedintele tarii, inainte sa fi avut o alta functie importanta de conducere, precum primarul capitalei, prefect, ministru, etc? Ca sa fi presedinte trebuie sa ai experienta in a conduce oameni, nu ajunge sa fi dintr-o familie buna, sa ai studii, sau intentii bune.
  • Arbitri corupti la DNA – stiam eu ca ma uit la un show regizat. Fotbalul romanesc = sport mincinos
  • Gigi liber – cred ca pentru el, zilele petrecute in arest au fost ca un vaccin. Nu cred ca o sa il mai prinda cu ceva pe viitor, ca asa e la noi 🙂
  • Bugetarii fac greva – atata stiu, in loc sa se bucure cu ce au. Multi bugetari sunt doar niste plante de birou, obisnuiti cu ritmul de lucru “lasa pe maine” si programul lejer, ca sa nu mai zic de incompetenta. In schimb, cei care lucreaza la privat nu au ce face, accepta si 600 ron daca li se da, pentru ca luna viitoare poate nu va mai fi nimic de luat. Criza e pentru toti, nu numai pentru privati.
  • Sondaje – dupa cum arata sondajele prezidentiale, nu putem cadea decat din lac in put, ma rog, oricum in Romania sunt numai “puturi”, ca sa zic asa…

Am descoperit ca unul din strabunicii mei are pagina pe wikipedia. Ma rog, e un ciot momentan, dar ma bucur ca exista 🙂

5 thoughts on “Astenie

  1. Nu chiar din lac in put – noi suntem deja in put si inca mai sapam.

    Vezi ca sunt bunica, am 4 nepotei patrupezi. 🙂

  2. Ce faci cu nepotii? Animalele virtuale au avantajul ca nu mananca si nu fac mizerie. De asta poti avea si 100!
    Ultima mea achizitie e un iepure “de primavara” care cand vede altul ca el, “finds true love” actiune urmata de un ou din care iese un iepure mic 🙂
    Problema, ce a fost mai intai, oul sau iepurele?

  3. “Problema, ce a fost mai intai, oul sau iepurele?” Sirg. 😛

    Nepoteii o sa caut cu disperare sa-i dau cuiva. Cu exceptia celui vargat, probabil, care e foarte simpatizat de cineva anume.

  4. am observat si eu ca n`ai mai scrie. felicitari pentru “patron”, si eu am ajuns acasa in arad si am facut “daily chores” si mi`am luat titlul de “matron”. mai 2 eventuri !

Comments are closed.