Ii pasa cuiva de europarlamentare?

Eram curios dacă îi pasă cuiva de alegerile astea pentru care s-au agitat atâta penibilii noștri politicieni. Ei ce vor defapt? Un fotoliu comod la Bruxelles, un salariu gras de europarlamentar și o groază de privilegii care vin la pachet cu această demnitate. Problema lor e că nu le merită și România ar trebui să închirieze niște europarlamentari cu ora de la alte state mai “cu bucă” decât noi. Ăștia ai noștri în loc să explice ce naiba o sa facă ei acolo, pt că eu tot n-am înțeles (dar cred că ăsta e singurul lucru pe care îl am în comun cu ei), penibilii se ceartă între ei și se iau de tot felul de căcaturi, poluând spațiile de emisie. Noroc cu telecomanda!

Ei cred că dacă au ajuns într-un partid și apar televizor, sunt parte din “elita țării” – frumoși, drepți, deștepți și onorabili – trăind cu impresia că noi suntem niște dobitoci care ne uităm la ei ca la niște modele de viață și o să îi urmăm pe culmile ipocriziei unde s-au cocoțat ca să behăie unii la alții. Ghinion că nu există și de data asta telecomanda care să schimbe țara.

4 thoughts on “Ii pasa cuiva de europarlamentare?

  1. Eu am fost, dar nu pentru a sustine vreun politician ci pentru ca indiferenta naste monstri – vezi cine a iesit 🙂 Din pacate e prea multa indiferenta si asa ajungem sa exportam circ si zoo la Bruxelles.

  2. eu am fost la vot pentru ca mi se pare o datorie pe care toti ar trebui sa o indeplineasca. in plus, daca nu mergi la vot, poti sa ajuti politicienii sa fraudeze alegerile utilizandu-se de3 votul tau. daca vrei sa faci un statement te duci si pui stampila prost, sa iti anulezi votul macar.
    cat despre ce fac parlamentarii acolo sa stii ca PE e foarte important in UE, devine tot si tot mai puternic de aia m-a deranjat nepasarea oamenilor de la noi si din toata europa. problema e si a institutilor UE ca nu se fac mai accesibile cetatenilor. e ca un turn de fildes UE si atunci e normal ca se nasc confuzii si apatie.

Comments are closed.