Michael Jackson nu mai este printre noi

Da, e adevărat, Michael Jackson nu mai este, s-a stins la 50 de ani în urma unui atac de cord. A căzut un titan, un artist de talia lui Elvis sau a Beatles-ilor.  Ar fi foarte multe de spus, dar mai bine las muzica să vorbească. Cred ca cel mai potrivit remember pentru noi este momentul București 1992, pentru că majoritatea își amintește de acei ani și de mania Michael Jackson care ne-a cuprins într-un fel sau altul, indiferent de vârstă, iar unii dintre noi am crescut cu Michael în casetofon și pe pereți. Sper ca acest videoclip să vă amintească de o mulțime de momente frumoase!

Michael Jackson – Billie Jean, live în București 1992.De la Michael nu ne putem lua adio, pentru ca el va rămâne mereu cu noi, precum toți marii artiști.

2 thoughts on “Michael Jackson nu mai este printre noi

  1. pacat ca a murit, toti marii artisti mor inainte de vreme. probabil a fost extenuat din cauza pregatirilor pentru concertele de la londra+medicamentele luate si inima sa nu a putut face fatza.
    tot weekendul a mers mtv/vh1 si am ascultat muzica lui, e asa de faina si actuala, nu a scos un singur cantec naspa in toata cariera lui.
    michael e un clasic, va dainui prin muzica lui.

Comments are closed.