Festivalul berii Timisoreana la Timisoara

În general nu-mi plăcea festivalul ăsta pentru simplul motiv (subiectiv) că stau în zona unde se ține an de an și de fiecare dată se lăsa cu o mizerie de nedescris, plus foarte multă gălăgie și prezența unor oameni grotești care chiar că nu știu de unde vin — probabil se fac reduceri de personal în Infern, cu criza asta nu se știe niciodată. Dar anul ăsta a fost mult mai bine, chiar mi-a plăcut cum a fost organizat. În sfârșit, cei de la Timișoreana au transformat berea lor într-un brand și au construit festivalul în jurul ideii de brand, de bere de la 1718, cu personaje în costume de epocă, suveniruri, locuri tematice și așa mai departe. Defapt lucrul ăsta ar trebui făcut la nivel de primărie pentru că Timișoara are o istorie foarte lungă și interesantă, plină de premiere urbanistice și nu numai.

Au cântat, spre încântarea mea, Holograf, Pasărea Colibri, Loredana, Bere gratis și alte trupe, dar nu m-au impresionat restul. Marii absenți au fost trupa Cargo, care erau obișnuiții festivalului. De data asta nu au mai fost artificii, probabil din cauza crizei, și totul s-a terminat punctual, la 23:30 sau înainte, deci am putut dormi și eu. Am să revin cu niște poze.

Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - mim Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - haleală Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - ca pe vremuri :)
Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - maestrul dogar Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - berarii din Caraibe Festivalul Berii Timisoreana la Timisoara - colorataa uite-i gataa :)) (si gnomii beau bere)