Star Trek vs Apple

Tabletele Star Trek si cea Apple, lângă un iPhone

Până acum nu m-a interesat prea tare nici un gadget de la Apple, deşi recunosc ca multe dintre ele sunt foarte faine (dar cam scumpe). Recent am citit nişte zvonuri despre viitoarea tabletă de la Apple, care va avea un ecran de 10 inci (diagonala) şi va fi ceva între un iPhone şi un Macbook, deşi mai mult iPhone, pentru că va avea acelaşi sistem ca iPhone.

Tableta de la Apple, via appleinsider.com lângă un iPhoneDe data asta vreau şi eu 🙂 Se pare că va apărea la anul, dacă nu o grăbeşte ca să iasă de Crăciun, când toată lumea dă banii ca înainte de apocalipsă. Îmi aminteşte de tabletele SF din Star Trek (stânga sus) şi din cauza ecranului mare, cred că va fi foarte utilă în multe aplicaţii, nu numai pentru divertisment. Mărimea ecranului va face mult mai versatilă tableta; nu va mai trebui să te chinui cu tastatura aceea minusculă pentru picioare de muscă ca la iPhone, iar multe aplicaţii se vor putea vedea foarte bine — deja mă gândesc la o suită tip Office, pagini web şi email, toate în parametri normali, dar şi la ebooks. În sfârşit se face tranziţia clară de la smartphone la ceva mai mult, şi asta mie îmi place pentru că am o concepţie mai clasică legată de telefonul mobil, şi anume, să fie modern, dar nu saturat de tot felul de facilităţi şi aplicaţii (distractive dar inutile), ca un briceag cu USB şi firewire.

5 thoughts on “Star Trek vs Apple

  1. arata S.F. 🙂
    probabil si pretul e sadic, ca la produsele apple. dar mai conteaza cat costa daca ai asa o bijuterie?

  2. Am citit ca va fi mai scump decat un iPhone (asta era evident) dar mai ieftin decât un Macbook (nu că asta ar fi o ușurare)
    Totuși, aș vrea unul nu pt că e trendy, ci pt că chiar mi-ar fi util.

  3. Nu sunt superficial și nu cred în a avea ceva pentru aparențe. Pentru mine e f important designul, dar nu întotdeauna îmi pot permite.
    O mai veche frustrare de a mea e că niciodată nu am reușit să am un calculator în pas cu ultimele apariții, de exemplu, și la WoW am fost mereu în urmă cu performanța, și am probleme destul de des. Probabil când voi avea un calculator pe măsură, nu mă voi mai juca WoW…

  4. eu mi`am facut upgradeurile pentru wow. in ciuda windows vista si acuma windows 7, tot xp am ca asta e cel mai ok pt. wow 🙂
    calculatorul meu nu e super pentru ultimele racnete de jocuri dar e numai bun pentru wow ca sa joc cu unele detalii grafice la maxim si sunt multumita de el.

Comments are closed.