Heroism

Heroism - slaying big bad dragons makes you feel good

O cheamă Onyxia și se ocupa cu politica, până când DNA-ul a demascat-o. A fugit în bârlogul ei, dar ne-am dus după ea și i-am adus capul ca să-l agățăm de poartă. Din pielea ei am făcut cizme și poșete trendy.

RIP Marshal Windsor

8 thoughts on “Heroism

  1. Nu prea stiu eu bine cu ce se mananca wow-ul asta, dar ce scrie in poza e perfect adevarat! Se aplica foarte bine si la un scenariu de H3roes. 😀

  2. E o poveste destul de lungă, dar interesantă, legată de acest dragon, pe care nu am detaliat-o pentru că nu vreau să plictisesc oamenii “ancorați în realitate”.
    Pentru lupta finală cu acest dragon ai nevoie de 40 de eroi (playeri), și cel care ia capul, este aclamat în capitala Alianței.
    După 2 expansion packs, nivelul limită la care poți ajunge (60) a crescut cu 20 și acum este foarte ușor să omori acest dragon, la level 80, dar povestea rămâne aceeași și totul e foarte epic, ca să zic așa, sunt convins că Maddy și alții care joacă WoW pe servere Blizzard pot confirma.

    Ca o paralelă cu Heroes III, imaginează-ți că ai juca cooperativ pe o planșă cu alți 20-30 de jucători și ați asedia împreună o insulă plină de armate și castelul final.

  3. si onyxia va reveni in forta, ca doar e din neamul deathwing.
    ala e un instance digerabil dar sper ca molten core, pe care l`am farmat si ras-farmat, sa nu aiba o versiune imbunatatita pt. lvl 85.

  4. Acum încerc să fac level cu o gnoamă warrior şi să prind tomul acela pt Quel Sarar, sabia aia teribilă. Sâmbătă am făcut 6 nivele, de la 39 la 45. Am 2 heirloom items, deci 20%+ xp, şi nişte blue items din instanţe şi auction house. Să vezi ce tare arată cu 2x Phantom Blade (le ţine pe spate).

    Problema e că nu găsesc tomul alcela, Foror’s Compendium of Dragon Slaying, dar sper să dau de el până la patch 3.2.2. (sper că vine în noiembrie la aniversare şi nu mai repede)

  5. sunt curioasa cum o sa arate onyxia varianta 80, pentru ca cea veche e absolut dezamagitoare acum. pe mine m-au dus doi prieteni (ambii 80, ea pally tank, el holy priest, eu boomkin lvl 70) si am stat 15 minute sa dam in ea… poc poc poc innervate poc poc poc innevate adormit poc poc… si nici macar n-a picat gearul pe care il vroiau ei.

    si la sfarsit si-au luat si teapa, dupa ce s-au certat cine ia capul nici macar nu i-a laudat nimeni la sfarsit, ori era buguit, ori atarnase cineva capul recent de pod.

  6. Să ştii că la fel a păţit şi amicul meu Gazze, eu nu am ştiut de chestia asta. Mie mi-a mers şi am fost foarte încântat.

    Acum la level 80 pare simplu, dar îmi amintesc încercând la level 70 cu un grup nu foarte priceput, şi am luat mai multe wipes. La level 60 trebuie să fie cu adevărat o provocare, gândeşte-te că sunt o mulţime de abilităţi şi chestii care acum, cu 20 de nivele mai mult, nu te mai afectează.

    Eu sper să ajung cu warrioara gnom la level 60 înainte de patch şi să completez sabia Quel Sarar, ceva cu adevărat epic 🙂

  7. Pingback: Ce am primit cadou

Comments are closed.