S-a terminat

Anul 2010 s-a terminat brusc si cu toate ca a fost un an prost, pentru mine s-a sfarsit cu bine. Mai mult, pe final am avut parte de o multime de momente frumoase, cum ar fi cele cu colegii de liceu, de care nu am avut timp sa povestesc. Iarna asta a inceput timid si credeam ca nu voi vedea prea multa zapada, dar spre bucuria mea afara e un peisaj de iarna de poveste.

zapada peste tot :)

zapada peste tot 🙂

Cred ca a fost un Craciun foarte reusit, cel putin din doua motive. Cu putin inainte de Craciun a fost cu prietenii blogheri la acelasi orfelinat ca anul trecut, cu cadouri si colinde, insotiti de asta data de Mos Craciun in blugi. Unii copii sunt orfani, altii abandonati, cred ca nu-mi dau seama ce e mai rau, dar e important ca din cand in cand copiii acestia vad ca cineva se intereseaza de ei si incearca sa ii ajute cumva. Anul acesta ajutorul a fost mai generos, datorita implicarii Porsche Romania in campania noastra.

copiii spun poezii mosului :)

copiii spun poezii mosului 🙂

copiii canta mosului

copiii canta mosului

Apoi, chiar inainte sa-mi iau concediu, am fost la colindat cu colegii de servici la seful nostru, unde am fost primiti cu multa caldura si am mancat o placinta de mere ireal de buna plus alte bunatati. Demult nu m-am mai simtit asa de bine de “sarbatori”. De fapt pentru mine spiritul Craciunului inseamna tocmai lucruri de genul acesta, mai putin cadouri si impodobitul casei cu bling bling sau repetarea acelorasi colinde prin orice difuzor posibil.

Tot in concediul asta am continuat sa ma bucur de Cataclysm, noul expansion de la World of Warcraft, (am ajuns la level 85) si sa rad cu lacrimi de efectele potiunii Illusion 🙂 (personajul meu principal e alchimist)

Mission impossible: Hogger

Mission impossible: Hogger

Sper ca zilele urmatoare sa recuperez absenta de pe blog cu cateva posturi si pana atunci urez tuturor cititorilor La Multi Ani si numai bine in 2011!

4 thoughts on “S-a terminat

  1. Am trecut sa-ti urez un an nou cu adevarat bun 🙂

    … tonul optimist al acestui  blog de sfarsit de an  m-a molipsit intr-o clipa.
    Poate ca in viitor iti vei face timp si vei scrie mai mult.

    La Multi Ani!

  2. Iti multumesc si iti doresc la fel, regret ca in ultima luna cel putin nu am avut timp sa iti citesc cu rabdare blogul. Si eu sper ca la anul sa revin si sa continui cu blogul, vom vedea!

  3. Pentru noi a fost un an bun, fructuos. Chiar surprinzător de bun. În schimb 2009 a fost cumplit. Acum ce-o fi, o fi! Că planuri nu-mi fac. Nici în 2010 nu mi-am făcut şi-a ieşit bine.

Comments are closed.