Din nou Alien vs Predator

În ianuarie vom putea vedea Alien versus Predator 2 (Requiem), continuarea popularei serii, bazată pe universul din seria Alien şi acţiunea de tip shooter din filmul Predator cu Arnold Schwarzenegger. La acest link (youtube) puteţi vedea primele 5 minute din AVPR, care mi-ar plăcea să fie mai bun decât restul, măcar la nivelul Alien2.

Din păcate primul film a fost foarte dezamăgitor, defapt cam toate au fost slăbuţe, mai ales pentru că dupa 2 filme Predator şi nu mai ştiu câte Alien, mă aşteptam să aflu mai multe despre cele două rase formidabile, şi mai puţină cafteală ieftină cu care îmi saturez retina aproape de fiecare dată când văd un film nou “SF” (sincer, genul SF a dispărut demult de pe marile ecrane).

Sunt curios să văd umătorul film, dar sper că nu va fi pe acelaşi calapod, oamenii luând-o în freză în stilul – un squad commando vine să rezolve situaţia şi sunt omorâţi pe rând de alien sau predator, până când în final rămâne un singur vrednic care scapă mai mult mort decât viu, filmul se termină şi iar n-am aflat nimic despre cine sunt predator sau cum au apărut alien, aşa, măcar ca fapt divers.

2 thoughts on “Din nou Alien vs Predator

  1. si eu sunt curios de AVP2. oricand mas uita cu placere la unu din filmele cu alieni si predatori chiar daca sunt reinstalari ale aceleias franchize. Iar anul asta am vazut un singur SF care sa ma multumeasca cat de cat: Sunshine. Mi-a adus aminte un pic de Event Horizon, desi nu se ridica la nivelul sau.

  2. Mie nu imi plac “reinstalarile”. Eu vreau poveste, intriga, mister pe langa actiune si drama, ceea ce lipseste din asa zisele SFuri de azi.

Comments are closed.