N-am timp

Am fost făcut leneş de o dragă cititoare, pe motivul că întârzii cu scrisul.:P

Deocamdată nu am timp, urmează alte impresii din concediu (+poze). Pentru că m-am întors relaxat nu mă mai supără aproape nimic şi o vreme nu voi avea alte subiecte decât “ce zi frumoasă a fost azi dragă, cu toate că m-au @#%! toată ziua la servici de n-am mai ştiut de mine”.

News flash: azi e o altă zi frumoasă, a venit tramvaiul la timp, s-a lasat browserul Chrome (pe care îl folosesc mulţumit) şi Picasa 3 beta,  am îngheţată în frigider (nu vă dau linkul, sic), n-am bani dar noi să fim sănătoşi, n-am timp dar în groapă voi avea prea mult, iar pe Lili o stresează măritişul [1] [2] (nu se mărită din ambiţie, altfel toată lumea o vrea, mă rog nu toţi o şi cer). Pentru alte informaţii consultaţi google.com

edit: pe parcursul editării acestui post am înjurat google chrome de 3 ori, dar sunt multumit de el =))

6 thoughts on “N-am timp

  1. Si tu ma vrei de nevasta? Mda, toata lumea vrea o tipa care gateste bine :)))
    (da, mi-au murit laudatorii!)

  2. Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] “Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

  3. Nu-mi place, nu-mi place – de pe 4 septembrie n-ai mai scris nimic. tz,tz.
    🙂
    Neaparat sa ne spui daca anul asta mai primesti o caramida ambalata in pachet. *chicoteli*

  4. Bai si eu m-am intors din vacanta de mai bine de o saptamana si tot n-am apucat sa postez despre asta si nici macar sa vad pozele pe un ecran mai mare decat al aparatului foto….

Comments are closed.