Bloguri de calitate, nu de cantitate

Dacă pentru unii blogul înseamnă trafic, publicitate, controverse, exclusivitate, sponsori, teste, faimă și nu în ultimul rând bani, iată că există și o altă categorie. Acele bloguri scrise pur și simplu din pasiunea pentru un anumit lucru și scrise aparent fără efort, pentru că atunci când faci ceva din pasiune, efortul devine naturalețe.

Vă recomand un astfel de blog  -X- Rezonanțe imposibile . Poate unii dintre noi avem momente când ne întrebăm dacă blogul nostru nu este cumva inutil, și probabil ne-am imagina că un blog despre artă este ceva inutil. Iată că nu este, sau cel puțin eu consider că este ceva cel puțin necesar pentru orice om care încearcă să își lărgească orizontul cunoașterii. Pentru că arta este mai mult decât niște imagini frumoase. Este o triadă între privitor, exponat și artist – relaționarea privitorului cu armonia culorilor și a formelor. Iar omul are nevoie de acele momente de reflecție în tăcere, de contemplare.

Mi-a plăcut foarte mult acest blog pentru felul documentat și personal în care sunt prezentate lucrările (uneori mai puțin cunoscute) ale unor mari maeștri, dar și pentru diversitate. Autoarea are o sensibilitate și un talent aparte pentru care o felicit.

Voi reveni și cu alte recomandări.

2 thoughts on “Bloguri de calitate, nu de cantitate

  1. Din pacate linkul nu mai functioneaza. Unde mai ai recomandari, ca-s in cautare de bloguri de calitate.

Comments are closed.