Ştirile sportive la noi

Am început să fiu tot mai dezinteresat de ştirile sportive de la televizor. În afară de faptul că se rezumă doar la fotbal, în ultima vreme nici măcar elementul de fotbal nu se mai regăseşte în ele. Mai nou, ştirile sportive sunt prezentate de domnişoare sexy, care probabil, în viitor se vor şi dezbrăca pentru a aduce ceva interesant unor ştiri tot mai paralele cu sportul.

Adevărul e că la noi sportul, cu ani în urmă un domeniu sinonim cu performanţa de înalt nivel, este varză, iar fotbalul a devenit o caricatură – din când în când mai prindem şi noi o zi proastă a unei echipe “titrate” din vest, după care ne îmbătăm cu apă de ploaie mult şi bine. De asta, pentru că sportul nostru e pe butuci, au apărut tot felul de manelo-ştiri din fotbal, cu protagonişti care mai de care mai coloraţi, dar care nu aduc nici o cinste fotbalului şi nici cluburilor pe care îi reprezintă în ipostazele în care sunt prezentaţi.

suporterii anti-gigi

Azi am urmărit “ştirile sportive” – superterii stelei au format un front anti-Gigi, Gigi a încercat să cumpere toate biletele la un meci pentru a-şi împiedica proprii suporteri ca să vadă meciul, un antrenor a înjurat nişte suporteri care îl înjurau şi le-a arătat un deget, nişte jucători s-au certat cu arbitrul X, un patron de club îl contestă pe arbitrul Y, şi aşa mai departe. N-am văzut nici un gol, nici o fază de poartă, nici o reluare, nici măcar o chiflă de şut în primele 10 minute de ştiri.

M-am plictisit şi am urmărit o telenovelă.

1 thought on “Ştirile sportive la noi

Comments are closed.