Finala românească de la Megastar

Deja m-a prins destul de mult emisiunea încât să o urmăresc cap-coadă în fiecare sâmbătă la Prima. Anul trecut, înainte de Crăciun, când i-am văzut pe viu la mini-concertul lor de la Iulius Mall, făcusem alte pronosticuri, dar unii au progresat foarte mult, iar alții, pe care pariam eu mai demult, au rămas la fel.

La emisiunea asta cel mai mult îmi place elementul surpriză, acel moment rar când apare un concurent care îi face pe toți praf și mă lasă cu gura căscată printr-o interpretare de excepție. Azi am remarcat vreo 3-4 concurenți, pe care îi simpatizez de câteva ediții încoace.

  • Florin m-a spart cu piesa de la VH2. Când a început să cânte, mă uitam după Cotabiță, și nu știam de unde scoate Florin vocea aia… A sunat foarte fain, cred că dacă o lucra mai mult îi ieșea perfect. Tipul ăsta are față de “megastar”, pentru că aduce așa de mult cu Val Kilmer (click pt comparație)
  • Octavian a fost iarăși bun, și îmi place stilul lui, numai că nu știu de ce naiba nu scapă de emoțiile alea. Lumea îl votează, note bune ia… Tavi, bea și tu o tărie ceva înainte de show!
  • Andrei a fost grozav cu piesa de la Taxi — cred că e concurentul care a progresat cel mai mult
  • Oana a fost la înălțime cu “Lenea”, nu știu ce o văzut juriul aiurea, pentru că publicul a votat cum trebuie. Ianțu face pe filozoful mereu când nu e cazul.

Larisa nu îmi place cum cântă. Ea are o prezență foarte plăcută, dar când începe să vorbească sau să cânte, imaginea care mi se creează în minte este cea a unui topor care sparge lemne, aruncând așchii în toate părțile. Este o fată cu voce, dar nu știe să o folosească în mod muzical. Mă întreb cum a făcut Costel, pentru că el s-a acompaniat cu polizoare și ciocane, și tot a ieșit mare tenor.

2 thoughts on “Finala românească de la Megastar

  1. Missed me?:)) Uite ca poposesc si pe blogul tau….si sincer Megastarul nu este specialitatea mea, in conditiile in care si eu m-is o mare talentata si de o valoare namasurata (stiu sa cant la chitara “Smelly cat”:))…in fine. Dar de fiecare data imi dau cu parerea ca un simplu telespectator in ceea ce o priveste pe Larisa…si frate….daca nu as avea net sa iau melodiile preferate…sa mor de as da banii pe un album de al Larisei…pe bune acum..Oameni suntem, gaini mancam…A trecut vremea cand ne prosteam singuri..Take some actions…

    PS: Hai ca aici nu facem tiganeala…facem numai la Fintescu ca acolo ne place…ne tine hangul:))))

Comments are closed.