Wow, a magic carpet! (video)

Spekkio pe covorul zburatorCand afara e ger si urat nu prea ai multe de facut. Astfel am pus un anume gnom sa teasa un covor, pentru ca se cam plictisea el prin Dalaran cu prietenii lui magi. Avantajul firelor si panzelor imbibate in tot feluri de pulberi si prafuri magice este ca, uneori, pot aparea efecte secundare benefice. Iata unul. Un covor care zboara folosind un soft simplu de arcanopozitionare si niste cristale perpetuum mobile cu ABS. Covorul este facut din materiale reciclate de la diversi umanoizi din Northrend, ignifugat si cu 5/5 stele la crash test. Noxele magice sunt zero, deci iata un mod neconventional si ecologic de zbor pentru (gn)omul modern, dinamic si cu simt practic.

Va dedic melodia Magic Carpet de Steppenwolf 🙂

P.S. Pentru cei pasionati le amintesc de minunatul clasic Magic Carpet prin acest link youtube

2 thoughts on “Wow, a magic carpet! (video)

  1. tare! as vrea un covor care sa poata transporta 2 persoane. e un mount foarte haios dar ar fi mai bine sa schimbe animatia, sa stai jos pe covor si nu in picioare, ca si cum ai face surf.

  2. cum sa schimbe animatia? pai tocmai asa zbori pe covor, iti ti echilibrul in timp ce zbori.. daca ai sta in fund ar fi aiurea de tot. ma rog, pasagerul ar putea sta in fund, dar totusi :))
    se vede ca nu te-ai uitat la Aladin

Comments are closed.