Ce ati facut de Revelion?

Anul nou a venit mai tarziu cu o secunda si asta pentru ca marele ceas al planetelor nu tine cont de socotelile pamantenilor. E un amanunt interesant, pentru ca iata, uneori trebuie sa deschidem ochii si dincolo de orizonturile noastre cotidiene restranse. Si asta cred ca va defini 2009. Va trebui sa gandim in perspectiva, nu numai la ziua de maine, pentru ca nu va fi de ajuns.

Pentru mine anul 2008 a fost cat se poate de bun, dar totusi nu pot sa zic ca am simtit ca trebuie sa chefuiesc sau sa ma bucur foarte tare. Pana la urma am avut un revel cat se poate de reusit. Am observat ca televiziunile s-au intrecut in spectacole ieftine cu manele si comici reciclati care revin cu aceleasi glume expirate in fiecare an. Penibil.

Sampanie DeinhardAm remarcat o chestie, nemtii, francezii si englezii care au petrecut Revelionul in strada au baut sampania din pahare de sticla, iar noi din pahare din plastic. Mi se pare fascinanta comparatia dar si ideea ca cineva se duce in piata cu 2 pahare de sticla in geanta, doar pentru ca nu se face ca sa bei sampanie din sticla sau din plastic 🙂 Si pentru ca ziceam de sampanie, eu beau de 2 ani sampanie Deinhard (dreapta) si este foarte buna.

Va urez tuturor La Multi Ani, sanatate, prosperitate si sa va indepliniti visurile in 2009!

6 thoughts on “Ce ati facut de Revelion?

  1. Noi si acum ne chinuim sa bem sampania cumparata din Cora, Debrecen. Habar n-am ce marca e dar are gust bun. Doar ca noi nu prea bem sampanie sau vin spumant. Am preferat cocktail cu Martini, suc de visine si suc de mere verzi.

  2. si mie imi place ideea de a depune un pic de efort ca sa te respecti pe tine, chiar daca asta implica transportatul a 2 pahare subtiri si fragile in geanta ca sa bei sampania in stil.

Comments are closed.