Reclame reuşite

Dacă Maddy scrie de reclame urâte, mi-a venit idea să scriu despre reclamele reuşite pe care le-am văzut la TV. Publicitatea e un rău necesar, de care din păcate nu mai ştim cum să scăpăm, dar uneori, rar, e drept, sunt unele reclame care te fac să scoţi televizorul de pe mute sau să nu schimbi canalul. Şi sincer, unele sunt amuzante şi îmi mai şterg dezgustul provocat de noianul de reclame stupide pe care le vedem în general cu tona.

Mie îmi place seria de reclame la Romtelecom cu “infractorul” ratat. Nici nu ştiu care îmi place mai mult, de exemplu cea cu bătrânul cu fiul bodyguard e foarte reuşită şi populară, dar şi aceea cu bătrânica care îi zice: “săracul de tine, te simţi singur de intri în casele oamenilor aşa”. Totuşi, dacă ar fi să aleg, aş alege-o pe cea cu foxy85: (mă amuză cum ajunge să fugă de ea)

O altă reclamă scurtă şi amuzantă e cea la Cosmote, cu actorii care repetă Scrisoarea a III-a: “Tu eşti Mircea? … Nu” Sec. :))

Vouă ce reclame vă plac?

7 thoughts on “Reclame reuşite

  1. imi place aia cu “tu esti mircea” ca era exact gluma pe care am facut`o toti cand trebuia sa invatam scrisoarea a 3-a.
    la aia cu hotul ii bag de vina ca in reclama cu copilul, hotul pare a pedofil sau a tata nervos, trebuia sa`i puna macar un ciorap pe cap si sa`l imbrace in negru ca sa arate mai a hot.

  2. Si mie-mi place de hotul ratat, dar nu asta cu tipa disperata, restul. Pe vremuri a fost reclama la sprite cu “cel mai bun prieten al tau te doreste”. Si aia mi-o placut. Acum, chiar nu ma uit la TV decat obligat-fortata sau impinsa de circumstante. Totul e jalnic. Il sting dupa reclame.

  3. @Anda — mie îmi place cum zice aia “nu vrei să ne uităm la un film de dragoste”. Aia cu “e praf pe jos (sub pat)” e f tare, iarăşi…

  4. @Cami — e haioasă reclama, dar tipa îmi sugerează o perversă care face pe sfânta… așa că știe câinele ăla ceva.

  5. Stiu ca-s femeie si-ar trebui sa-mi apar saracia (intelectuala) si nevoile si neamul, da` mie-mi place tare mult seria de reclame la sport.ro.

Comments are closed.