Spamul fanbox

De o vreme primesc o avalanşă de emailuri aiurea de la fanbox, de genul “Lucy wants to be your loyal fan”, “Jenny has asked you a question” şi mai nou, mailuri gen “this is my new email address at fanbox.com”. E tot mai enervant, mai ales pentru că nu cunosc nici o Lucy, Jenny şamd, iar mai nou, faza cu “this is my new email address” e şi mai proastă pentru că creează derută. S-ar putea ca mulţi să creadă că prietenii lor şi-au schimbat adresa de mail cu cea de fanbox… când defapt asta este un anunţ automat care se trimite la toţi.

Nu-mi plac chestiile care se promovează agresiv şi serviciile care vor să îţi acceseze contul de mail pentru a-ţi importa adresele. Îmi amintesc că atunci când a apărut gmail, google nu a spamat pe nimeni şi nici nu a fost nevoie – lumea a văzut că e un serviciu care promite şi oamenii şi-au făcut conturi.

La ce bun să mă momeşti într-o chestie pe care nu o să o folosesc oricum?

3 thoughts on “Spamul fanbox

  1. Vai, si eu urasc Fanboxul ala. Partea buna e ca mi-au dibuit numai o adresa de mail, una de pe Yahoo. Partea proasta e ca Yahoo nu are filtre ca si Gmail. Dupa ce marchez ca spam mailul ala, dupa o saptamana tot in inbox ajunge.

  2. Mie mi s-a intamplat ceva tare neplacut cand am fost momit cu acest fanbox.
    Dupa ce am validat cu adresa de mail si parola, m-am pomenit ca dupa o zi cineva imi piratase conturile gmail si facebook si imi solicita bani prin Westernunion ca sa mi le redea (sotia a primit un mail in acest sens de pe contul meu Facebook).
    Am reusit totusi sa reiau controlul conturilor, ceea ce nu a fost usor.
    Am constatat ca adresa IP de pe care se actionase corespundea unei locatii in Iordania.
    Poate ca totul a fost o coincidenta, dar va sfatuiesc mai bine sa nu tastati parola conturilor de mail nicaieri altundeva decat la serverul de origine.

  3. Buna ! Spuneti-mi si mie despre ce este vorba pe fanbox.O prietena de-a mea are cont si am intrat si eu o data pe fanbox si nu inteleg ce trebuie sa faci pe acolo.Poti lasa comuri la pozele altora ?E un fel de site in kre poti sa iti gasesti un iubit? Va rog explicati-mi si mie !! 😀

Comments are closed.