Japonezi goniţi de la serviciu

Conform acestei ştiri, japonezii au nevoie de roboţi care să îi trimită acasă pe angajaţii care muncesc prea mult! Cât de SF este această ştire pentru noi, şi nu numai cei din România, pentru că noi am avea nevoie de roboţi care să ne aducă la muncă şi să aibe grijă ca să nu plecăm mai repede! Eu nu m-aş supăra daca ar veni un Robbie dimineaţa care să mă transporte la serviciu, dar să mă lase în pace şi să îmi rezolve eventual treburile prin oraş.

Pentru doamne şi domnişoare propun un robot japonez cu softul modificat, şi anume un robot bârfitor, care e la curent cu toate mondenităţile şi trendurile din cosmetică şi modă, şi care răspunde la comanda “hai fată”! Pentru bărbaţi propun robotul japonez “Gogu”, care răspunde la interpelarea “probleme Gogule?”şi care are o bază de date extinsă despre sport, mituri despre femei şi bancuri cu blonde, având inclus la “full option” televizor încorporat şi dozator de bere.

Să tot vi la servici!

3 thoughts on “Japonezi goniţi de la serviciu

  1. Hahaha! Am auzit si eu stirea cu robotul azi-dimineata, la stiri. E foarte tare! Ma indoiesc totusi ca ar fi util romanilor, pentru ca nu sunt workaholici…

  2. in nici o extrema nu`i bine, japonezii cred ca mor pe capete din cauza muncii si romanii s`au isterizat la maxim cand a murit tipa aia de la multinationala.
    la romani trebuie un robot sa`i tina la serviciu 8 ore lol!

  3. nu-i cazul sa generalizezi maddy.
    asa o fi la tine la servici.
    la mine la birou nimeni nu pleaca mai devreme de 10 ore.

Comments are closed.